MAMA’S MAALTIJDEN

MAMA’S MAALTIJDEN

PROJECT MAMA’S MAALTIJDEN Het idee is ontstaan in de Plus supermarkt van Serdar Tolenaar in Hillegom. Vanaf de start lag de lat hoog: verse maaltijden die écht lekker zijn, oftewel elke maaltijd een negen! Om hieraan te voldoen, besloot Serdar tijdens de...
Goedhart – The Bread Office

Goedhart – The Bread Office

PROJECT Goedhart – The Bread Office Goedhart produceert sandwiches, wraps en broodjes onder het merk The Bread Office. Het design was al jaren hetzelfde en niet meer van deze tijd. Now New Next is gevraagd een nieuw design te ontwikkelen voor The Bread Office. proces...
MARIGOLD

MARIGOLD

PROJECT MARIGOLD Jos Nelissen, derde generatie pluimveehouder in Oirlo, heeft een bijzonder ei ontwikkeld. Door de kippen afrikaantjes/tagetes te voeren, wordt het eiwit van het ei romiger en eigeel voller van smaak en heeft een goudgele kleur. Jos wilde deze eieren...
Amalthea

Amalthea

PROJECT Amalthea Amalthea, de grootste leverancier van geitenkaas aan Retail, heeft besloten een eigen merk te ontwikkelen. Door een nieuwe gepatenteerde productietechniek, CleardMilk, is Amalthea in staat een brede range geitenkaas producten te ontwikkelen zoals...
1906 Makers van Charcuterie

1906 Makers van Charcuterie

PROJECT 1906 Makers van Charcuterie 1906 zijn makers van ambachtelijke charcuterie met eigentijdse smaken. Daarnaast is het E-nummervrij, vlees van dieren die een fantastisch leven hebben gehad en 100% ambachtelijk. Now New Next is gevraagd voor het door vertalen van...