door admin | jun 24, 2022
PROJECT MAMA’S MAALTIJDEN Het idee is ontstaan in de Plus supermarkt van Serdar Tolenaar in Hillegom. Vanaf de start lag de lat hoog: verse maaltijden die écht lekker zijn, oftewel elke maaltijd een negen! Om hieraan te voldoen, besloot Serdar tijdens de...
door admin | jun 24, 2022
PROJECT Goedhart – The Bread Office Goedhart produceert sandwiches, wraps en broodjes onder het merk The Bread Office. Het design was al jaren hetzelfde en niet meer van deze tijd. Now New Next is gevraagd een nieuw design te ontwikkelen voor The Bread Office. proces...
door admin | jun 23, 2022
PROJECT MARIGOLD Jos Nelissen, derde generatie pluimveehouder in Oirlo, heeft een bijzonder ei ontwikkeld. Door de kippen afrikaantjes/tagetes te voeren, wordt het eiwit van het ei romiger en eigeel voller van smaak en heeft een goudgele kleur. Jos wilde deze eieren...
door admin | jun 22, 2022
PROJECT Amalthea Amalthea, de grootste leverancier van geitenkaas aan Retail, heeft besloten een eigen merk te ontwikkelen. Door een nieuwe gepatenteerde productietechniek, CleardMilk, is Amalthea in staat een brede range geitenkaas producten te ontwikkelen zoals...
door admin | jun 21, 2022
PROJECT 1906 Makers van Charcuterie 1906 zijn makers van ambachtelijke charcuterie met eigentijdse smaken. Daarnaast is het E-nummervrij, vlees van dieren die een fantastisch leven hebben gehad en 100% ambachtelijk. Now New Next is gevraagd voor het door vertalen van...