PROJECT

Sanday’s Bakeries

Goedhart heeft een meerderheidsbelang in Sanday’s Bakeries genomen. Now New Next is gevraagd om hen te begeleiden naar de WTCE beurs 2023. Met als doel een nieuwe product-verpakkingsrange voor de airline markt.

proces

DESIGN

  • Logo centrale conceptgedachte
  • Herzien van het uitrollen van de huisstijl op verpakkingen
  • Food assortiment
  • 3D design verpakkingen passend binnen de Airline logistiek
  • Samples verpakkingen
  • DTP verpakkingen
  • Stand ontwerp
  • Salespresentatie

DELIVER
Het resultaat is een serie nieuwe producten en verpakkingen onder het concept Bakers & Makers. Een logo voor deze centrale conceptgedachte en een speels en hedendaagse uitwerking van de Sanday’s huisstijl. Vijf nieuwe producten voor verschillende uitserveermomenten en allemaal passend binnen de airline logistiek.

Het paradepaardje van deze product range is de Lobster Roll voor de businessclass. Deze stal dan ook de show op de WTCE beurs, waarvoor Now New Next ook het stand design heeft mogen ontworpen.

EXECUTED BY:
Team Now New Next

IN CO-OPERATION WITH:
Anne-Paulina de Jong, van de Velde Packaging

Ariane van Mancius

case

cut the cake

Cut the Cake is een high end gebakslabel voor foodservice dat kwaliteit en luxe uitstraalt voor in het vriesvak. Het is een merk onder de vleugels van Bakkerij Goedhart, producent en leverancier van brood en banket aan grote supermarktketens, die een nieuwe weg wil inslaan in het diepvries schap met hippe taartpunten speciaal voor de groothandel. Wat Cut the Cake zo uniek maakt is dat zij hun taarten al voorgesneden verkopen, dit om food waste tegen te gaan. Naast de classics produceren zij ook unieke smaken. Goedhart heeft Now New Next gevraagd dit merk te ontwikkelen.

LOGO

CONTACT

Ariane van Mancius
E| ariane@nownewnext.nl
T| +31 647078094

Post & bezoek adres
Herenstraat 1
3621 AP Breukelen
Nederland

Bedrijfsinfo

KVK | 77719514
BTW nummer | NL861107615B01

volg ons

Copyright © 2024 NOW NEW NEXT