diensten

TRENDANALYSES

Organisaties en merken baseren zich vaak het liefst op zekerheden, op data. En daarvoor kijken ze logischerwijs naar het verleden en heden. Bij Now New Next nemen we de toekomst ook graag mee als vertrekpunt bij de start van een project. Dat doen we in de vorm van een goede en gedegen trendanalyse. Daarnaast delen we graag onze belangrijkste waarnemingen en conclusies in de vorm van presentaties voor onze klanten, aan inspiratie bij ons nooit gebrek.

eye
eye

diensten

TRENDANALYSES

Organisaties en merken baseren zich vaak het liefst op zekerheden, op data. En daarvoor kijken ze logischerwijs naar het verleden en heden. Wij nemen de toekomst ook graag mee als vertrekpunt van een project. Dat doen we in de vorm van een goede en gedegen trendanalyse. Wij delen graag onze belangrijkste waarnemingen en conclusies over relevante veranderingen en ontwikkelingen in de samenleving. We staan erom bekend een breed scala aan voorbeelden te delen. Aan inspiratie bij ons nooit een gebrek.

trendanalyse

Wij zijn een allround ontwerpbureau voor ‘branding & packaging design’ in de food en cosmetica branche met oog voor de altijd veranderde consument en duurzaamheid. Een mond vol. Maar we doen ook veel! En als we het zelf niet weten of kunnen dan zoeken we in ons netwerk naar de specialist die ons kan helpen. Daar leren we zelf ook weer van! Samenwerken en kennis delen zien wij als een belangrijke voorwaarde voor succes.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE DIENSTEN

2D & 3D DESIGN IN FOOD & cosmetica PACKAGING

POSITIONERING

merk-identiteit

2d & 3d
PACKAGING design

duurzaamheid

Duurzame materialisatie

lezingen

TOSPS

LOGO

CONTACT

Ariane van Mancius
E| ariane@nownewnext.nl
T| +31 647078094

Post & bezoek adres
Herenstraat 1
3621 AP Breukelen
Nederland

Bedrijfsinfo

KVK | 77719514
BTW nummer | NL861107615B01

volg ons

Copyright © 2023 NOW NEW NEXT