door admin | jun 23, 2022
PROJECT MARIGOLD Jos Nelissen, derde generatie pluimveehouder in Oirlo, heeft een bijzonder ei ontwikkeld. Door de kippen afrikaantjes/tagetes te voeren, wordt het eiwit van het ei romiger en eigeel voller van smaak en heeft een goudgele kleur. Jos wilde deze eieren...
door admin | jun 22, 2022
PROJECT Amalthea Amalthea, de grootste leverancier van geitenkaas aan Retail, heeft besloten een eigen merk te ontwikkelen. Door een nieuwe gepatenteerde productietechniek, CleardMilk, is Amalthea in staat een brede range geitenkaas producten te ontwikkelen zoals...
door admin | jun 21, 2022
PROJECT 1906 Makers van Charcuterie 1906 zijn makers van ambachtelijke charcuterie met eigentijdse smaken. Daarnaast is het E-nummervrij, vlees van dieren die een fantastisch leven hebben gehad en 100% ambachtelijk. Now New Next is gevraagd voor het door vertalen van...
door admin | jun 20, 2022
PROJECT NIX & NIX NIX & NIX is De Eerste Alcoholvrije Slijterij van Nederland. Steeds meer mensen besluiten minder te drinken of stoppen met drinken vanuit gezondheidsovertuiging, zwangerschap, medicijngebruik of als ze de bob zijn. Nix & Nix is met een...
door admin | jun 19, 2022
PROJECT Davelaar – Odekoeken Amarant Bakkers kocht in 2019 het merk Davelaar terug van een bakkerij waaraan ze het eerder verkocht hadden. Het doel van Amarant Bakkers was het merk opnieuw te positioneren en het merk weer relevant te maken. Daarom hebben zij...