werkwijze

ons proces

Our heart knows things that our mind can’t explain.

We kennen onszelf inmiddels: zodra de vraag duidelijk is, gaan alle radartjes draaien. Zowel in onze linker- als rechterhersenhelft. Omdat we netwerkstijl werken, en dus ons vaste team aanvullen met een schil van specialisten, kunnen we ervoor zorgen dat de juiste rationele en meer emotionele inzichten gecombineerd worden tot future-proof concepten.

Elke vraag is anders en vraagt dus om een ‘tailormade’ aanpak. Tegelijkertijd weten we uit ervaring dat, hoe verschillend de vraagstukken ook zijn, de meeste trajecten bestaan uit drie fases: de now, de new en de next fase. Dat is dus ook waar onze naam vandaan komt: Now New Next.

Door de juiste focus te leggen op bepaalde bouwstenen uit elke fase en in alle fases op de juiste manier aandacht te besteden aan duurzaamheid, zijn we maximaal in staat om betekenisvolle food, near food en non-food merken te bouwen die onze wereld vooruit helpen. 

NOW

De now-fase is de fase waarin we kennismaken met elkaar en de vraag in kaart brengen en onderzoeken.

New

In de new-fase gaan we in een iteratief proces aan de slag met de (her)positionering die we vervolgens vertalen in een visuele merk-identiteit en/of packaging design.

POSITIONERING

Next

In de afsluitende fase, de next-fase, kunnen we advies geven over materialisatie van de verpakking en ondersteunen bieden bij sourcing en implementatie.

NOW

De now-fase is de fase waarin we met elkaar kennismaken en jullie vraag in kaart brengen en onderzoeken.

New

In de new-fase gaan we in een iteratief proces aan de slag met jullie (her)positionering die we vervolgens vertalen in een visuele merk-identiteit en/of packaging design.

POSITIONERING

Next

In de afsluitende fase, de next-fase, kunnen we advies geven over materialisatie van de verpakking en ondersteunen bieden bij sourcing en implementatie.

Let’s work together!

enthousiast?

Meer weten of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via Ariane van Mancius. Bij ons ben je altijd welkom. We horen graag wat je plannen zijn en kijken samen hoe we daarbij kunnen helpen. Bel of mail gerust of kom langs voor een lekker kopje koffie in HET WAGENHUIS.

 

Always happy to help!

Ariane van Mancius
LOGO

CONTACT

Ariane van Mancius
E| ariane@nownewnext.nl
T| +31 647078094

Post- & bezoekadres
Herenstraat 1
3621 AP Breukelen
Nederland

Bedrijfsinfo

KVK | 77719514
BTW nummer | NL861107615B01

volg ons

Copyright © 2024 NOW NEW NEXT