diensten

MERK-IDENTITEIT

In de sterk online-georiënteerde en impulsrijke wereld van vandaag eist de nieuwe generatie krachtige visuele communicatie. Het ontwikkelen van een merkidentiteit draait om het visueel vastleggen van belangrijke elementen in de merk- of productpositionering. Hierbij spelen de keuze van de naam en het ontwerp van het logo een centrale rol. Wij leggen uiteindelijk alle ‘visual assets’ vast in een op maat gemaakt document, variërend van een verkennend moodboard tot een uitgebreid merkmanifest. Ontdek hoe wij met onze branding en packaging consultancy je merk krachtig in beeld brengen.

MERK-IDENTITEIT
MERK-IDENTITEIT

diensten

MERK-IDENTITEIT

In de sterk online-georiënteerde en impulsrijke wereld van vandaag eist de nieuwe generatie krachtige visuele communicatie. Het ontwikkelen van een merkidentiteit draait om het visueel vastleggen van belangrijke elementen in de merk- of productpositionering. Hierbij spelen de keuze van de naam en het ontwerp van het logo een centrale rol. Wij leggen uiteindelijk alle ‘visual assets’ vast in een op maat gemaakt document, variërend van een verkennend moodboard tot een uitgebreid merkmanifest. Ontdek hoe wij met onze branding en packaging consultancy uw merk krachtig in beeld brengen.

elian

Wij zijn een allround ontwerpbureau voor ‘branding & packaging design’ in de food, near food en non-food branche met oog voor de veranderde consument (Gen Next) en duurzaamheid. Een mond vol. Maar we doen ook veel! En als we het zelf niet weten of kunnen dan zoeken we in ons netwerk naar de specialist die ons kan helpen. Daar leren we zelf ook weer van! Samenwerken en kennis delen zien wij als een belangrijke voorwaarde voor succes. Interesse? Neem contact met ons op.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE DIENSTEN

2D & 3D DESIGN IN FOOD & cosmetica PACKAGING

trendanalyse

2D & 3D DESIGN IN FOOD & cosmetica PACKAGING

positionering

Trendanalyse & Gen Next analyse

2d & 3d
PACKAGING design

duurzaamheid

Duurzaam verpakken

lezingen

Benieuwd naar onze projecten?

bekijk ons portfolio

LOGO

CONTACT

Ariane van Mancius
E| ariane@nownewnext.nl
T| +31 647078094

Post- & bezoekadres
Herenstraat 1
3621 AP Breukelen
Nederland

Bedrijfsinfo

KVK | 77719514
BTW nummer | NL861107615B01

volg ons

Copyright © 2024 NOW NEW NEXT