PROJECT
Sanday’s Bakeries
Goedhart has taken a majority stake in Sanday’s Bakeries. Now New Next has been asked to guide them to the 2023 WTCE trade show. With the goal of a new product-packaging range for the airline market.
proces
DESIGN
- Logo central concept idea
- Review of rolling out corporate identity on packaging
- Food range
- 3D design packaging fitting within the Airline logistics
- Samples packaging
- DTP packaging
- Stand design
- Sales presentation
DELIVER
The result is a series of new products and packaging under the concept Bakers & Makers. A logo for this central concept idea and a playful and contemporary elaboration of Sanday’s corporate identity. Five new products for different serving times and all fitting within the airline logistics.
The showpiece of this product range is the Lobster Roll for business class. It stole the show at the WTCE fair, for which Now New Next was also asked to design the stand.
EXECUTED BY:
Team Now New Next
IN CO-OPERATION WITH:
Anne-Paulina de Jong, van de Velde Packaging
case
marigold
Jos Nelissen, derde generatie pluimveehouder in Oirlo, heeft een bijzonder ei ontwikkeld. Door de kippen afrikaantjes/tagetes te voeren, wordt het eiwit van het ei romiger en eigeel voller van smaak en heeft een goudgele kleur. Jos wilde deze eieren graag op de markt brengen, maar wegblijven van de reguliere Retail in verband met te lage prijzen die zij voor de eieren krijgen. Omdat dit ei zo bijzonder is van smaak, is dit ei gepositioneerd in de culinaire wereld. Het ei is getest bij verschillende (sterren)chefs die allemaal erg enthousiast zijn. Daarom heeft hij samen met zijn dochter Mirthe een team opgezet om deze eieren op de markt te brengen.
CONTACT
Ariane van Mancius
E| ariane@nownewnext.nl
T| +31 647078094
Mail and address for visitors
Herenstraat 1
3621 AP Breukelen
The Netherlands
COMPANY INFORMATION
CoC | 77719514
VAT number | NL861107615B01
FOLLOW US
Copyright © 2024 NOW NEW NEXT