Gastronology

Gastronology

PROJECT gastronology Gastronology herdefinieert eten voor mensen met dysfagie, een aandoening die kauwen en slikken moeilijk maakt. Met 3D-printers creëren zij voedsel dat eruitziet als echte groenten; voedzaam, smaakvol en zacht van textuur. Now New Next is gevraagd...
&Stories

&Stories

PROJECT &Stories Royal Smilde Foods en Smilde Bakery willen gezamenlijk de luchtvaartmarkt benaderen, door tijdens de vlucht een maaltijdconcept te serveren die de reiziger onderdompelt in de cultuur, keuken en smaken van zijn/haar bestemming. Now New Next is...
Cut the cake

Cut the cake

PROJECT Cut the cake Cut the Cake is een high end gebakslabel voor foodservice dat kwaliteit en luxe uitstraalt voor in het vriesvak. Het is een merk onder de vleugels van Bakkerij Goedhart, producent en leverancier van brood en banket aan grote supermarktketens, die...
MAMA’S MAALTIJDEN

MAMA’S MAALTIJDEN

PROJECT MAMA’S MAALTIJDEN Het idee is ontstaan in de Plus supermarkt van Serdar Tolenaar in Hillegom. Vanaf de start lag de lat hoog: verse maaltijden die écht lekker zijn, oftewel elke maaltijd een negen! Om hieraan te voldoen, besloot Serdar tijdens de...
Goedhart – The Bread Office

Goedhart – The Bread Office

PROJECT Goedhart – The Bread Office Goedhart produceert sandwiches, wraps en broodjes onder het merk The Bread Office. Het design was al jaren hetzelfde en niet meer van deze tijd. Now New Next is gevraagd een nieuw design te ontwikkelen voor The Bread Office. proces...