MAMA’S MAALTIJDEN

MAMA’S MAALTIJDEN

PROJECT MAMA’S MAALTIJDEN Het idee is ontstaan in de Plus supermarkt van Serdar Tolenaar in Hillegom. Vanaf de start lag de lat hoog: verse maaltijden die écht lekker zijn, oftewel elke maaltijd een negen! Om hieraan te voldoen, besloot Serdar tijdens de...
Albert Heijn Hot&Cold

Albert Heijn Hot&Cold

PROJECT Albert Heijn Hot&Cold Albert Heijn heeft Now New Next gevraagd een innovatieve verpakking te ontwikkelen voor hun nieuwe Hot & Cold maaltijdconcept. Met een lange lijst aan restricties zoals Mono-materiaal, in-lijn productie, stijlvol design,...
Goedhart – The Bread Office

Goedhart – The Bread Office

PROJECT Goedhart – The Bread Office Goedhart produceert sandwiches, wraps en broodjes onder het merk The Bread Office. Het design was al jaren hetzelfde en niet meer van deze tijd. Now New Next is gevraagd een nieuw design te ontwikkelen voor The Bread Office. proces...
Intersnack

Intersnack

PROJECT Intersnack Notenleverancier Intersnack was vastbesloten bij te dragen aan de doelstelling van Albert Heijn om in 2025 minstens 20 miljoen kilogram verpakkingsmateriaal te besparen. Aan ons de vraag om een duurzamere verpakking te ontwikkelen voor de ‘verse...
MARIGOLD

MARIGOLD

PROJECT MARIGOLD Jos Nelissen, derde generatie pluimveehouder in Oirlo, heeft een bijzonder ei ontwikkeld. Door de kippen afrikaantjes/tagetes te voeren, wordt het eiwit van het ei romiger en eigeel voller van smaak en heeft een goudgele kleur. Jos wilde deze eieren...