Sanday’s Bakeries

Sanday’s Bakeries

PROJECT Sanday’s Bakeries Goedhart heeft een meerderheidsbelang in Sanday’s Bakeries genomen. Now New Next is gevraagd om hen te begeleiden naar de WTCE beurs 2023. Met als doel een nieuwe product-verpakkingsrange voor de airline markt. proces DESIGN Logo centrale...
&Stories

&Stories

PROJECT &Stories Royal Smilde Foods en Smilde Bakery willen gezamenlijk de luchtvaartmarkt benaderen, door tijdens de vlucht een maaltijdconcept te serveren die de reiziger onderdompelt in de cultuur, keuken en smaken van zijn/haar bestemming. Now New Next is...
Cut the cake

Cut the cake

PROJECT Cut the cake Cut the Cake is een high end gebakslabel voor foodservice dat kwaliteit en luxe uitstraalt voor in het vriesvak. Het is een merk onder de vleugels van Bakkerij Goedhart, producent en leverancier van brood en banket aan grote supermarktketens, die...
MAMA’S MAALTIJDEN

MAMA’S MAALTIJDEN

PROJECT MAMA’S MAALTIJDEN Het idee is ontstaan in de Plus supermarkt van Serdar Tolenaar in Hillegom. Vanaf de start lag de lat hoog: verse maaltijden die écht lekker zijn, oftewel elke maaltijd een negen! Om hieraan te voldoen, besloot Serdar tijdens de...
Albert Heijn Hot&Cold

Albert Heijn Hot&Cold

PROJECT Albert Heijn Hot&Cold Albert Heijn heeft Now New Next gevraagd een innovatieve verpakking te ontwikkelen voor hun nieuwe Hot & Cold maaltijdconcept. Met een lange lijst aan restricties zoals Mono-materiaal, in-lijn productie, stijlvol design,...