KLM introduceert Tasty Blue

KLM introduceert Tasty Blue

KLM-tastyblue

KLM steekt de presentatie van haar economy class-maaltijden in een modern jasje. Tasty Blue®, zoals het nieuwe concept heet, wordt met ingang van de winterdienstregeling 2015 ingevoerd op alle intercontinentale vluchten van KLM.

De maaltijden worden geserveerd op een nieuw dienblad, met Delfts blauwe en neobarokke elementen uit de Gouden Eeuw, met een moderne twist. Het Tasty Blue-concept bestaat uit vier verschillende thema’s: voor diner, ontbijt, Aziatische maaltijden en voor hetgeen KLM het bistro-menu noemt. De ontwerpen zijn verbonden met een Delfts blauw design, dat ook is afgebeeld op de nieuwe, lichtgewicht trolleys die voortaan in de cabine worden gebruikt. KLM noemt het ontwerp een mix van oost en west, technologie en vakmanschap en het verleden en de toekomst

KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij die polypropylene dienbladen voor de maaltijden introduceert. Dit past in KLM’s streven om milieuvriendelijker te opereren.

No Comments

Post a Comment